Individuele loopbaanbegeleiding op maat

Individuele loopbaanbegeleiding op maat

Je loopbaan vormgeven kan behoorlijk ingewikkeld zijn. Zeker als je niet weet naar waar je wil en kan, waar jouw talenten optimaal tot hun recht zouden komen en welke keuzes je moet maken. Een succesvolle loopbaan betekent niet per definitie dat je een top functie hebt met een dik betaald jaarsalaris…Voor een loopbaan die echt bij je past, is het belangrijk dat je je bewust bent van je keuzes en niet krampachtig vasthoudt aan een job die niet bij je past.

Wat me elke dag drijft als coach is om samen met jou op zoek te gaan naar de beste versie van jezelf.

In de loopbaanbegeleiding werk ik via een oplossingsgerichte aanpak, richt ik me op je talenten, maar sta ik ook stil bij je noden. Ik leer je de nodige veerkracht ontwikkelen om je loopbaan zelf te sturen in de richting die jou het meest zingeving geeft.

Naast coach ben ik ook, leidinggevende in een HR bedrijf en mama. Een combinatie die ervoor zorgt dat ik goed de knelpunten, en emoties in onze verschillende levens en loopbaanfases goed aanvoel.

Jouw talenten ontdekken en ontwikkelen, burn-out preventie, inzicht geven in je eigen mogelijkheden, motivatie en sollicitatietraining zijn mijn specialiteiten.

Zit je met één of meerdere van deze vragen ?

Ik wil meer uit mijn loopbaan halen, hoe realiseer ik dat?

Ik wil een andere job, hoe pak ik dat aan?

En welke job past dan best bij mij?

Welke talenten moet ik versterken voor de volgende stap in mijn loopbaan?

Ik wil doorgroeien tot leidinggevende. Hoe pak ik dat aan?

Ik wil zelfstandige worden; is dat haalbaar voor mij en hoe pak ik dat aan?

Hoe zorg ik dat mijn brief en CV toont wie ik ben en ik word uitgenodigd voor een gesprek ?

Hoe vergroot ik mijn kansen als 50 plusser op de arbeidsmarkt?

Hoe overtuig ik anderen van mijn talenten?

Ik ben uitgekeken op mijn functie. Wat nu?

Ik begeleid je op kruispunten in je loopbaan, terug in de richting die jij wil, met goesting en betekenis… Ik geniet elke keer weer wanneer ik getuige mag zijn van de veranderingen die mijn cliënten doormaken en de voldoening en zelfvertrouwen die het hen geeft.

Twijfel je nog of loopbaanbegeleiding jou echt kan helpen?

Dat is niet abnormaal. Het blijft voor velen spannend. Weet echter dat mijn aanpak erg uitnodigend is om zowel grote als kleine ‘volgende stappen’ te zetten.

Bovendien werk ik sinds 2019 als erkend loopbaancoach.

Dat betekent dat je de coaching kan betalen met een loopbaancheque.

Op de website van de VDAB lees je of je in aanmerking komt om loopbaanbegeleiding te volgen met loopbaancheques. https://www.vdab.be/loopbaancheques

Elke werknemer of zelfstandige, met minstens 7 jaar werkervaring, kan gebruik maken van 2 loopbaancheques, om de zes jaar. De eerste cheque kost 40€ en  is goed voor 4 uur loopbaancoaching, gesubsidieerd door de Vlaamse Overheid.  De tweede cheque van 40 € telt nog voor 3 uur coaching.

Werkwijze

We starten met een gratis telefonisch of online intake gesprek. Dit geeft ons de kans om kennis te maken, kort te bespreken wat de persoonlijke situatie is en te kijken hoe ik jou daarbij kan helpen.

In het eerste gesprek bekijken we jouw vragen en verwachtingen en stellen we al een eerste doel.

Aan de hand van opdrachten/oefeningen kan je telkens het volgende gesprek voorbereiden.

Een coaching gesprek duurt telkens 1 uur en gaat wekelijks, tweewekelijks  door. Je kan betalen met een loopbaancheque.

We analyseren samen je huidige werksituatie en zetten alles op een rijtje. We onderzoeken jouw mogelijkheden, jouw talenten, jouw energiegevers, jouw ‘goesting’, jouw richting…. En dan gaan we verder. Ik kijken naar je ‘innerlijke criticus’ die jou tegenhoudt. Vervolgens kijken we vooruit en laat ik je dromen over hoe het kan zijn…

Met een duidelijk zicht op de toekomst ontwerpen we een persoonlijk ontwikkelingsplan mét een plan van aanpak. En op het eind van de rit heb je een concreet actieplan, helderheid en een stevige dosis zelfvertrouwen.

Laten we er samen voor gaan.

Warme groet,

Isabel Van Neste – Loopbaancoach

0471 87 78 88

isabel.vanneste@believe-med.be

 

 

Gerelateerd

Sportspecifieke revalidatie

Sporten is gezond maar af en toe loopt het ook eens mis en raak je ...

Hoe kan jij deze zomer het beste uit je vakantie halen en zorgeloos genieten?

...dringend nood aan vakantie omdat je werkomgeving je energie vreet ...

Rugklachten bij kinderen

Rugklachten bij kinderen komen veel vaker voor dan je zou denken! De ...