Wie ben ik?

Wie ben ik?

Heel veel mensen vragen zich af ‘wie ben ik nu eigenlijk?’

Dit is geen vreemde vraag in onze huidige maatschappij die is gebaseerd op presteren en verantwoordelijkheidszin. De meeste mensen hebben vooral geleerd om deze kwaliteiten te ontwikkelen en hoog te waarderen. En is dat natuurlijk prima, want dit is ook belangrijk en waardevol. Maar onder de vraag ‘wie ben ik?’ zit het diepliggende gevoel dat wij hiermee niet compleet zijn. En dat klopt, we zijn nog zoveel meer.

Deze eenzijdige ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat we onze kernkwaliteiten als (zelf)compassie,  innerlijke wijsheid en intuïtie verwaarloosd hebben. Wij lopen vast omdat we die kwaliteiten van onszelf kwijt zijn geraakt of omdat ze onderontwikkeld zijn. We voelen ons vaak incompleet, incompetent, vertwijfeld. Door deze gerichtheid op het rationele hebben we ook vaak niet geleerd om onszelf naar waarde te schatten. Dat betekent dat we ons vaak richten op wat de maatschappij van ons verlangt.

In onze zoektocht naar antwoorden, zoeken we houvast in materiële zaken, in relaties, in status en we klampen ons vast aan de verschillende rollen die we vervullen: ouder zijn, collega zijn, partner zijn, vriend zijn… Maar we raken soms overspoeld en missen dan houvast. We voelen dan dat het lastig is om te ontdekken wie we werkelijk zijn.

Via life coaching kan ik je helpen om meer kracht en zelfvertrouwen te ontwikkelen, assertief te leren zijn, je grenzen aan te geven, stress te verminderen, rust in je hoofd te creëren, om te gaan met je ware gevoelens en emoties, en je bewust te worden van je communicatieve vaardigheden en je persoonlijke ontwikkeling, de focus terug te leggen op de dingen die je zingeving en energie geven, je kracht helpen vinden en vergroten om buiten je comfortzone te stappen, …

Nieuwsgierig, inspirerend en waarderend.

Dit zijn de krachten die ik inzet tijdens het coachen. Samen met jou ga ik op ontdekking. Jij vertelt mij dingen over jezelf. Ik vraag je dingen beter uit te leggen, omdat ik het niet zo goed begrijp. Na de ontdekking over hoe jij in elkaar zit, kom je tot het inzicht dat er veel meer mogelijkheden zijn dan je dacht.

Via life coaching ga je jezelf dus echt ontdekken en help ik je je kwaliteiten te ontwikkelen. En eens jij jezelf ontdekt, voel je niet alleen jezelf groeien, maar zal je omgeving dat ook voelen. Deze nieuwe perspectieven geven je meer zingeving in alles wat je onderneemt. Als je eenmaal weet wie je bent, dan straal je het uit. Misschien lijkt dit onbereikbaar maar dat is het niet. Het gaat erom terug te vinden wie je van nature bent.

Lifecoaching of personal coaching is er dus voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen en die de regie over zijn of haar eigen leven wil nemen. Ik help je om meer innerlijke vrijheid te ervaren in je leven, waardoor je keuzes kan maken die echt bij jou passen en je je eigen weg kunt gaan.

Er zit een hoop talent, levenslust en passie in elk van ons. Ons talent doet ons groeien. Als je dagelijks je talent kan inzetten, krijg je automatisch meer levenslust, veerkracht en zelfvertrouwen, en ervaar je meer geluk. Als lust for life coach wil ik je begeleiden naar een positieve en bewuste levensstijl.

Een coachtraject bestaat uit 4 of 8 sessies, afhankelijk van je vraag.

Coachmethodieken: inspirerend coachen, voice dialogue, verbindende communicatie, NLP, hartcoherentie.

Wil je meer weten of meteen mijn hulp inschakelen?

Contacteer me gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ik kijk naar je uit!

Warme groet,

 

Isabel Van Neste – Lifecoach

0471 87 78 88

isabel.vanneste@believe-med.be

 

 

Gerelateerd

Sportspecifieke revalidatie

Sporten is gezond maar af en toe loopt het ook eens mis en raak je ...

Hoe kan jij deze zomer het beste uit je vakantie halen en zorgeloos genieten?

...dringend nood aan vakantie omdat je werkomgeving je energie vreet ...

Rugklachten bij kinderen

Rugklachten bij kinderen komen veel vaker voor dan je zou denken! De ...