Infoavond loopbaancoaching naar het leven dat je echt wil

Infoavond loopbaancoaching naar het leven dat je echt wil !

(donderdag 3 februari om 19u)

Laat ons eerst en vooral starten met jou een fantastisch jaar te wensen vol mooie dromen, maar ook ruimte en energie om al jouw voornemens waar te maken… Wist je dat wel 98% van de mensen starten met goede voornemens in januari en ze na 3 weken alweer vergeten zijn? Echt wel een heel groot aantal hè? Om jou een steuntje in de rug te geven bij nieuwe voornemens, heb we besloten om op 3 februari een infoavond te plannen rond loopbaancoaching.

Onderaan deze blog vind je de praktische informatie… eerst even dit …

Had je ook even vakantie tussen kerst en nieuw… oef, eindelijk even uitblazen …

Misschien dacht je dan ook … Eindelijk! Tijd om te ont-stressen, tot rust te komen. En vanaf 2022 ga ik het anders aanpakken. Dan ga ik die lat niet meer zo hoog leggen … Of dan zorg ik dat ik me minder aantrek van wat anderen van me denken. Dan ben ik er nog wel voor anderen maar ik zeg ook weleens ‘neen‘!

Herken jij dit ook als het weekend of een vakantie voor de deur staat? Is dit niet een patroon dat je al jaren hebt? Je kijkt uit naar de vakantie. En na dat weekje uitzoomen ben je wat meer tot rust gekomen. Maar uiteindelijk is de vakantie voorbij en begint hetzelfde liedje weer opnieuw. Elke dag hetzelfde takenlijstje, dezelfde routines. Jouw baas zet je onder druk, je loopt weer maanden op de toppen van je tenen, en telt weer af tot de volgende vakantie. En je hervalt weer in je oude patroon

Een nieuw jaar is dus het ideale moment om je even te bezinnen over je job.

Wat heb je geleerd in jouw job? Wie of wat heeft je geholpen? En wat laat je het liefst zo snel mogelijk achter je? Wat wil je zeker aanpakken in 2022?

Zit ik daar nog wel op de juiste plaats? Heb ik niet meer in mijn mars? Is dat werkritme nog wel gezond voor mij?… Er zijn zoveel redenen waarom je op een dag kan beslissen om te stoppen met je job.

Maar hoe pak je dat nu precies aan?

​Mijn eerste tip is misschien een dooddoener, maar het gras is effectief niet altijd groener aan de overkant. Als je met frustraties zit, en dat is de reden is van je ontslag, probeer er dan toch eerst over te praten met je leidinggevende of een loopbaancoach. Het kan een goed idee zijn om een traject in loopbaan coaching te volgen en om uit te zoeken wat je precies nodig hebt in je job.

Als je voldoet aan de geldende vereisten, kan je bij mij terecht met VDAB loopbaancheques.  Als coach begeleid ik jou aan de hand van individuele coaching sessies. Ik breng je sterktes (en ook je aandachtspunten) in kaart, we gaan dieper in op je professionele verwachtingen en ambities. Ik deel tips over solliciteren en het behouden van je veerkracht. Alles kan, niets moet, als coach ontwerp ik een traject op jouw maat.

Als jij jezelf herkent in bovenstaande punten, is het misschien het moment om jezelf in 2022 een traject in loopbaanbegeleiding cadeau te doen.

Ga alvast van start met goede voornemens en schrijf je in voor onze gratis infoavond op donderdag 3/2. Dan krijg je meteen een antwoord op de vraag of zo’n traject misschien wel iets voor jou is. Inschrijven kan heel eenvoudig via volgende link (https://www.facebook.com/events/1128273847968485/?ref=newsfeed) of stuur een mailtje naar: isabel.vanneste@believe-med.be

Begin jij het jaar met een frisse start?

Ik hoop dat je erbij bent op 3 februari en ik kijk er ontzettend naar uit.

Warme groet,

 

Isabel Van Neste

Loopbaancoach & stress & burnoutcoach

0471 87 78 88

isabel.vanneste@believe-med.be

 

 

Gerelateerd

Sportspecifieke revalidatie

Sporten is gezond maar af en toe loopt het ook eens mis en raak je ...

Hoe kan jij deze zomer het beste uit je vakantie halen en zorgeloos genieten?

...dringend nood aan vakantie omdat je werkomgeving je energie vreet ...

Rugklachten bij kinderen

Rugklachten bij kinderen komen veel vaker voor dan je zou denken! De ...