Hoe kan jij deze zomer het beste uit je vakantie halen en zorgeloos genieten?

Hoe kan jij deze zomer het beste uit je vakantie halen en zorgeloos genieten?

Velen van ons zijn nu volop aan het genieten van de zomerzon, andere kijken uit naar de rust en vakantie. Misschien ben jij wel echt aan het aftellen naar je vakantie omdat je het zo hard nodig hebt ? Want je voelt dat je op bent en je elke dag naar het werk moet slepen? Je hebt dringend nood aan vakantie omdat je werkomgeving je energie vreet in plaats van geeft? Herkenbaar ?

Dat kan om diverse redenen zijn: te veel of oninteressant werk, een lastige leidinggevende, een vervelende collega, een slechte sfeer,…

 Je hoopt dat je het tot je vakantie volhoudt en dat het nadien terug zal beter gaan.

Als je even terugblikt naar vorige zomer, had je toen hetzelfde gevoel voor je op verlof ging? En liep het toen na je verlof beter? Als het antwoord op de eerste vraag ‘ja’ is en op de tweede vraag ‘nee’, dan heb ik geen goed nieuws voor jou: het zal ook dit jaar na je verlof niet zo maar beter gaan op je werk.

Maar gelukkig heb ik ook goed nieuws: je kan er iets aan doen. En meer nog: voor jou en je omgeving is het belangrijk om er iets aan doen voor het erger wordt en een burn-out om de hoek loert.

Hoe vaak hebben gedachten aan het werk je vakantiegevoel verstoord en dacht je de laatste dagen van je vakantie al terug aan het werk?

Wil je deze zomer echt ten volle en zorgeloos genieten van je vakantie? Onderneem dan nu actie om er iets aan te veranderen. Hoe? Heel eenvoudig door jezelf een loopbaancoaching cadeau te doen.

Door loopbaancoaching te volgen, neem je de tijd om even stil te staan bij het gevoel dat je nu hebt, bij alle elementen die dit gevoel bepalen en krijg je inzicht over hoe je uit deze situatie kan raken. Ik garandeer je dat je op deze manier meer van je vakantie zal genieten. En mochten er dan tijdens je vakantie toch negatieve gedachten aan je werk opkomen, kan je dan bij jezelf zeggen: ‘ik heb actie ondernomen en ben ermee bezig om dit op te lossen’. Deze gedachten zullen je helpen snel weer de knop om te draaien naar vakantiemodus en zorgen ervoor dat je deze mooie zomerdagen niet onnodig verspilt met spijt of angst.

Tijd voor jou om actie te ondernemen zodat je deze zomer meer van je vakantie kan genieten? Klik dan hier: https://forms.gle/KL5hVdYQDprzfQRQ8 om een gratis kennismakingsgesprek aan te vragen. Zo krijg je meteen zicht op wat loopbaanbegeleiding voor jou kan betekenen. En als je de loopbaancoaching start, betaal je via het systeem van de VDAB loopbaancheque zelf slechts 40€ voor 4 uur individuele coaching.

Laat je zomer ook een mooie bezinningstijd een leerervaring voor jezelf zijn en laat je leiden door positiviteit en een groeimindset. Op alles wat was en op alles wat nog moet komen in de toekomst. Wat jouw situatie ook is, bij Believe kun je in alle discretie en vertrouwen terecht. Jou helpen om het beste te halen uit jouw loopbaan, dàt is mijn passie – ook tijdens warme zomermaanden!

Contacteer me hier https://respiracoach.be/contact met jouw vraag of stuur een mailtje naar: isabel.vanneste@believe-med.be

En maak er hoe dan ook een mooie zomer van.

zonnige groet,

Isabel Van Neste

Loopbaancoach & stress & burnoutcoach

0471 87 78 88

isabel.vanneste@believe-med.be

 

 

Gerelateerd

Wat is Blood Flow Restriction Training?

BFRT is een relatief nieuwe vorm van training...

Identiteit, Gender & Seksualiteit als onderdeel van ons leven.

De G en de T staan voor Gender & Trans maar wat houdt dit nu juist in?...

Oromyofunctionele therapie

Mijn kind lispelt. Mijn kind zit steeds met de mond open...