Womb healing

Womb healing

Onderweg naar de zwangerschap. Om zichzelf te verbinden met de cycli van de vrouw, moeder natuur en de cycli van de mens (kind, volwassen, wijze oude en de daarbij behorende overgangsfases).

Studie’s, onderzoeken en eigen ervaring hebben me geleid naar “Womb healing”.
De baarmoeder een plek waar creatie en schepping zich bevinden. Een plek die weinig wordt bezocht met aandacht en gewaarwording. Deze plek is de bron van energie van een vrouw in balans die met haar drijfveren van creatie en schepping de wereld inkleurt.

Mijn eigen reis heeft me teruggebracht naar deze bijzondere plek waar ziekte zich aanwendde zo een tiental jaar terug. Deze ziekte kan ik alleen maar omarmen en dankbaar zijn voor waar het me heeft naartoe gebracht. Bewustzijn brengen bij vrouwen die graag een kindje wensen. Hun intentie van zwanger raken veranderen naar ‘een kindje nemen/ ‘ een kindje mogen ontvangen’.

We bekijken in womb healing het geheel ‘ Holos’ in het Grieks. In de reguliere geneeskunde kijkt men enkel naar het fysiek probleem, terwijl we weten dankzij onderzoek dat miskramen, emotionele onverwerkte onderbewuste trauma’s, angsten, stress, mentale overtuigingen, enz… Zich reflecteert in de baarmoeder.

Bij een kinderwens kunnen al deze zaken een belemmering vormen in het proces van een kindje te mogen ontvangen. Daarnaast heeft anticonceptie, voeding, medicatie, onzuiver drinkwater, ongezonde lucht ook zijn neveneffecten op de vruchtbaarheid.

Het eerste advies is eerst de eigen processen aan te kijken met ondersteuning van mensen die hun vak bezielen. Dit kan onder een vorm van kinderwens begeleiding, healing, EFT ( Emotional Freedom Techniques), eigen onderzoek, educatie, workshops, enz…
Voor mezelf waren de studiedagen met Anna Verwaal, abdominal therapie ( Rosita Arvigo) de opleiding met Nele Bemong en Lut Van Melle een ware openbaring. Ongelooflijke reis met diepe wijsheden. Verder nam ik de ayurvedische geneeskunde ( Dr. Vasant Lad) tot me en integreer ik dit voor mezelf en gezin in het dagelijkse leven.

  • Wombhealing start op zaterdag 24/9/2022 9u- 10u15
  • 6 lessen zonder partner 2 lessen met partner ( totaal 8 lessen)

Ben je benieuwd naar meer over epigenetica en de invloed op een mensenleven kan je de lezing volgen op vrijdag avond 21 oktober 2022 in de Tuinkamer van Paramedisch centrum BELIEVE, Evergem van 19u – 22u.

Inschrijven via: lindsay.taylor@believe-med.be

Liefs,

Lindsay Taylor

 

 

 

 

Gerelateerd

Wat is Blood Flow Restriction Training?

BFRT is een relatief nieuwe vorm van training...

Identiteit, Gender & Seksualiteit als onderdeel van ons leven.

De G en de T staan voor Gender & Trans maar wat houdt dit nu juist in?...

Oromyofunctionele therapie

Mijn kind lispelt. Mijn kind zit steeds met de mond open...